Wie zijn wij

tekst


Prio-1 Security – Beveiliging op maat.
Onze werkwijze: persoonlijk en transparant.
Beveiliging met oog voor hospitality.
Prio-1 Security: meer dan beveiliging alleen.
Installatie van alarm systemen.
Animale beveiliging.

Prio-1 Security – Beveiliging op maat.

Beveiliging is mensenwerk. Bij Prio-1 Security snappen we dit als geen ander en spelen we graag in op de unieke beveiligingsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Veiligheid staat hierbij natuurlijk altijd voorop, maar dit mag nooit ten koste gaan van de identiteit van uw bedrijf. Door jarenlang zelf in de beveiliging actief op de werkvloer te zijn en te controleren, weten wij dat juist deze persoonlijke touch vaak ontbreekt. Zo blijf je betrokken bij de medewerker en de klant. Ieder bedrijf en iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak, maar wordt vaak over het hoofd gezien.

Bij Prio-1 Security geven we onze opdrachtgevers die persoonlijke aandacht die zij verdienen. Men kan bij ons terecht voor hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, winkelbeveiliging, objectbeveiliging en hondenbeveiliging. Ook voor advies van een van onze ervaren consultants is er altijd iemand beschikbaar.  Tevens verzorgen wij draaiboeken en leveren wij beveiligings en risicoanalyses op maat.

Naar boven.

Onze werkwijze: persoonlijk en transparent.

Wij werken altijd nauw en transparant samen met onze klanten. Om tot het beste resultaat te komen is het van belang dat wij weten wat uw plannen, ideeën of ambities zijn. Op die manier krijgen we een goed beeld van de specifieke situatie en van de veiligheidsrisico’s die daarbij horen. Daarom maken we altijd graag kennis door middel van een persoonlijk gesprek, waarin we dit uitvoerig kunnen bespreken.

Zodra we uw wensen duidelijk uiteen hebben gezet kunnen we gaan bepalen hoe wij hier het beste op in kunnen spelen. We gaan op zoek naar die beveiligers die passen bij uw locatie of evenement en zorgen ervoor dat alles tot in detail wordt geregeld. Via onze innovatieve klantenportal kut u vervolgens alle details rondom jouw project op de voet volgen, zodat u altijd op de hoogte bent.

Naar boven.

Beveiliging met oog voor hospitality.

Beveiligers van Prio-1 Security staan erom bekend dat zij niet alleen vakbekwaam en professioneel zijn, maar ook sociaal, representatief en klantvriendelijk. Zij weten wat het inhoud om een goede gastheer of -vrouw te zijn, maar zijn ook alert en glashelder en zullen niet aarzelen om in te grijpen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn ze getraind in het analyseren en interpreteren van allerlei verschillende situaties, waardoor problemen proactief kunnen worden aangepakt voordat deze escaleren.
Onze beveiligers zijn verder gewend aan het werken met uiteenlopende opdrachtgevers en beveiliging is in veel gevallen natuurlijk meer dan alleen veiligheid. Het is voor gasten vaak ook de eerste kennismaking met uw hotel, winkel, club of evenement en het is van belang dat zij zich welkom en op hun gemak voelen. Dit oog voor gastvrijheid is een extra kwaliteit, waarmee wij ons onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven.

Naar boven.

Prio-1 Security: meer dan beveiliging alleen.

Bij Prio-1 Security doen we meer dan alleen beveiligers leveren voor uw hotel of evenement. Zo staan onze consultants 24/7 klaar om al uw veiligheidsvraagstukken op te lossen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor andere veiligheid gerelateerde zaken, zoals portofoons of steekwerende vesten, en tijdelijke of vaste camerasystemen voor evenementen en of bouwplaatsen. Want schakelen met een en dezelfde partij is wel zo prettig, dus we nemen u graag alle zorg uit handen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Naar boven.

Installatie van alarmsystemen.

Prio-1 Security is de installatie afdeling en gaat over het aanvragen van onder meer de installatie en  technische vragen maar ook systeemondersteuning.

PG erkend installateur
PG erkend installateur

Naar boven.

Animale beveiliging.

Ook het inzetten van gecertificeerde en gediplomeerde Beveiligings honden en geleiders kunnen wij leveren. Het inzetten van deze geweldige viervoeters is een prima aanvulling op zowel evenementen, maar ook vliegvelden en of bouw terreinen  zijn ze niet meer weg te denken

Lijkt het u leuk om voor onze organisatie te komen werken?
U kunt ons altijd bellen op 0578-769030 of stuur een mail naar info@prio1security of skype.

Naar boven.