Surveillancediensten

Of het nu om een woning of bedrijfspand gaat; een extra paar ogen die uw bezit in de gaten houden, verkleinen de kans op criminaliteit, calamiteiten, brand, vandalisme en andere onregelmatigheden in collectief verband scheelt dit in de prijs.

Mobiele surveillance
Prio-1 security levert mobiele surveillance voor uw kostbare bezit; of dat nu een woning, bedrijfspand of ander object is. Mobiele surveillance, vooral ingezet in de avond-, nacht en weekenden werken preventief, maar ook ontzorgend dit betreft veelal het surveilleren over de industriegebieden en winkelcentra’s.

Gebouwbeheer

De surveillant kan naast een snelle actie bij calamiteiten, ook de rol aannemen van gebouwbeheerder;

– brand-en-sluitronden verzorgen, Met oog voor veel voorkomende zaken als openstaande ramen en deuren, niet-uitgeschakelde apparatuur of onveilige situaties voor brand. De surveillanten van Prio-1 security zijn klantgericht, taakbewust maar bovenal altijd dienstbaar in het belang van de klant. die de afgesproken instructies tot in de puntjes verzorgen uiteraard met rapportage met vermelding van aankomsttijd en vertrektijd.

– het gebouw openen en zorgen voor uitschakeling van het alarmsysteem. De surveillanten van Prio-1 security zijn klantgericht, taakbewust maar bovenal altijd dienstbaar in het belang van de klant. Een extra paar ogen en handen, die de afgesproken instructies tot in de puntjes verzorgen uiteraard met rapportage met vermelding van aankomsttijd en vertrektijd.

– het gebouw sluiten en zorgen voor inschakeling van het alarmsysteem. De surveillanten van Prio-1 security zijn klantgericht, taakbewust maar bovenal altijd dienstbaar in het belang van de klant.

– Sluitbegeleiding, verzorgen een sluitbegeleiding bij een benzinestation, een kwartier van te voren is de surveillant aanwezig loopt om het station heen meld zich met bijzonderheden bij uw medewerker en gaat vervolgens in de afgesloten Surveillance auto zitten om de sluiting te volgen en waar nodig actie te ondernemen, uiteraard zijn de auto’s voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en communicatie middelen.

– Controle ronden, De mobiel surveillanten verzorgen bij u een controle ronde waarbij de surveillant uitstapt, en geheel rond uw gebouw loopt, en controleert alle deuren en ramen en indien nodig sluit hij deze af, afhankelijk van de afspraak met u. uiteraard verzorgt de surveillant tevens een rapportage die u kunt inzien middels eigen inlog in trnsprnt.

– Service begeleidingen, dit betreft veelal een monteur begeleiden bij waarde kamers van bankgebouwen.

– Bouwbeveiliging, wij verzorgen veelal in de nacht een beveiliger voor uw bouwput voor actieve controle op uw bouw put. waarbij de surveillant regelmatig rondes loopt om ongewenst bezoek te weren.